airplanearrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-topbrowsebucket-colorbutton-arrowbutton-backcircle-arrowclockcompassdiscountdownload-areadownload-file-greendownload-filedownloademailexternal-linkfaxfiltergridlight-bulblogo-sanmarcomap-markermarker-buttonmarkermarkerspaint-jarprintprodotti-cercaprodotti-finitureprodotti-sistemireserved-arearetailersrollerroutesearchsharesightslider-arrow-leftslider-arrow-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubesocialtelephoneuserwebwsdyou-are-here

Lucrări de extindere a sediului Colorificio San Marco

Stabilimentul din Marcon continuă să crească

Peste 3000 mp pentru noi birouri, depozite și o grădiniță a societății în fosta zonă abandonată din Via Perosi. Printre lucrările de pe șantier se află și o pistă de bicilete pentru comunitatea locală.

Pentru compensarea suprafeței utilizate pentru șantier, societatea a plantat 2.000 de copaci la Oaza Naturalistă Cave di Gaggio în colaborare cu LIPU (Liga Italiană pentru Protecția Păsărilor).
Arborii vor crește pe o suprafață de peste 14.000 mp, dând naștere unei noi păduri de foioase.